Stäng

Höghöjdsbanan

Vår höghöjdsbana är en spännande utmaning som sätter både din balans och problemlösningsförmåga på prov. Den passar för både små och stora klättrare och tillsammans tar ni er från träd till träd med hjälp av hängbroar, nät, linbanor och andra roliga utmaningar.

Banan består av två delar. Den första delen är cirka fyra meter över marken och den andra cirka åtta meter, båda ingår. Efter varje bana kommer du ner med en linbana.

Säkerhetsutrustningen lånar du av oss. En instruktör går igenom den information du behöver före start och finns med hela tiden.

Hängbron

Bokning

Vi fyller en starttid i taget och öppnar fler tider vid behov. Ordinarie starttid dagligen är kl. 10.00, 12.00 och 14.00. När du bokar på ordinarie starttid kan det vara flera personer bokade på samma tid. Det behöver vara minst fyra personer på en starttid för att den ska bli av.

Klicka här för att boka online!

Priser

Vuxen:            399 kr/person
Ungdom:        299 kr/person (under 16 år)
Barn:              249 kr/person (under 10 år. Minsta längd 130 cm)

Bokad grupp efter kl. 14.00 eller om man vill ha banan för sig själv 
Startpris 4 499 kr, inkl. 10 personer (3 600 kr exkl. moms)
Blir ni fler än de 10 personer som ingår i startpriset så kostar de per person enligt prislistan ovan.

Vi har gruppriser för skolor, det förutsätter att några lärare är med på marken som ledare. 

Bra att veta

Tidsåtgång: ca 1,5-2 h.
Vikt: max 130 kg
Längd: minsta längd i höghöjdsbanan är 130 cm och barn under 150 cm får endast klättra i sällskap av en medföljande vuxen i banan. För barn som är 130-150 cm fungerar den lägre banan på fyra meters höjd bra, för den är något lättare. Men banan på åtta meters höjd är i de flesta fall för svår, istället rekommenderas att klättra fyrametersbanan två gånger. Individuell bedömning görs av instruktören i samråd med ansvarig vuxen.
Klädsel: vi rekommenderar oömma kläder och stadiga skor

I höghöjdsbanan vill vi att du är nykter. Vi har nolltolerans mot alkohol före och under själva klättringen (vilket självklart även gäller för våra övriga aktiviteter).

Mörkerklättring

Ta dig an höghöjdsbanan med pannlampa på. En extra spännande upplevelse för grupper eller företag.

Ge bort en höjdarpresent!

Hos oss kan du köpa presentkort som gäller under ordinarie tider.

Zipline