Stäng

Café

Bygdensbageri Björnögården

Från och med oktober 2020 bedrivs caféverksamhet på Björnögården av Bygdens bageri och Wåffelbaren. Allt bröd och konditorivaror är hembakt och de säljer även bröd över disk. Wåffelbaren erbjuder spännande konceptvåfflor både i matiga varianter och till fika. 

Caféet ligger centralt i huvudbyggnaden och har charmig, rustik inredning med en värmande eldstad. Från caféet har du även utsikt över Hässlösundet åt ena hållet. Caféet har öppet året runt och är ett trevligt besöksmål i utkanten av Västerås.

För meny, allergifrågor och andra önskemål, vänd dig till Bygdens bageri eller Wåffelbaren.

Öppettider
Måndag, STÄNGT
Tisdag-söndag, kl. 10.00 – 16.00

Kontakt
Telefon:  076-051 87 87

Förbokad middag
Bygdens bageri är lika duktiga på att laga mat som de är på att baka och och erbjuder förbokade middagar för större sällskap. Antingen serveras den i matsalen eller ute i Grillkåtan.

Exempel på middagsbokningar:

  • i samband med konferens
  • afterwork eller företagsfest
  • föreningsfest eller avslutning
  • födelsedagsfest

Catering
Bygdens bageri erbjuder catering till företagsevenemang samt till privatpersoner vid t.ex bröllop, dop, begravning, barnkalas eller fest. Vi lagar gärna vegetariskt och har stor erfarenhet av att laga specialkost som vegan, eller som inte har tillsatt mjölk och gluten. Kött, fisk och fågel kan även ordnas efter önskemål. Vi lagar vår mat med kärlek och vill alltid bjuda på det lilla extra som det är svårt att sätta fingret på.

Välkommen!