Stäng

Mountainbike

 

OBS! Klicka här för att besöka vår nya hemsida!

Den här hemsidan är under avvecklingen och uppdateras inte längre. Aktuella priser och information hittar du istället på vår nya hemsida: https://aktivtuteliv.se/vasteras

Mountainbike på Björnön

På Björnögården finns en modern sport- och friluftsbutik där du både kan hyra mountainbikes och boka en grundkurs eller guidad tur med kursinslag. Här kan du även tvätta din cykel och få hjälp med enklare reparationer. Direkt utanför finns en teknikbana med hinder i olika svårighetsgrad samt den familjevänliga mountainbike-leden Björnen (observera att det är cykelförbud i motionsspåren på ön).

Den tre kilometer långa leden på ön är blå (medellätt) men har stickspår och features på röd nivå (medelsvår). Åker du över bron till fastlandet så kan du följa stigarna upp på Badelundaåsen eller vika av mot Gäddeholm där det finns fler mountainbikeleder.

I uthyrningen har vi moderna, framdämpade 29″-mountainbikes från Merida samt junior-MTB med skivbroms och singelklinga med antingen 20″- eller 24″-hjul. Du kan reservera en mountainbike på telefon 021-262 00 eller boka online genom att klicka på produkten nedan.

Hyrpriser

Produkt 0-2 h Heldag Helg  
Mountainbike Junior 199 kr 249 kr 379 kr
Mountainbike 299 kr 399 kr 599 kr

 

Björnen mtb-led