Stäng

Stuguthyrning

 

OBS! Klicka här för att besöka vår nya hemsida!

Den här hemsidan är under avvecklingen och uppdateras inte längre. Aktuella priser och information hittar du istället på vår nya hemsida: https://aktivtuteliv.se/vasteras

Stugbyn på Björnö

Mitt i naturen, nära staden ligger vår stugby Granbo

Om du vill hyra stuga i Västerås för flerdagarskonferens, weekendboende eller en kortare semesterresa kan du göra det av oss. Vi erbjuder stuguthyrning på norra delen av Björnön. Cirka 300 meter från Björnögården, till höger i kurvan efter att du kört över bron, ligger vår stugby Granbo. Den ligger naturskönt på höjden ovanför Mälaren med skogen inpå knuten och närheten till både våra friluftsaktiviteter och motionsspår. Vi har totalt 50 bäddplatser med två till tio bäddar i varje stuga.

Björnön är ett naturreservat och friluftsområde beläget sju kilometer från Västerås centrum. Det är enkelt att ta sig hit med både bil och buss (busslinje 2/gröna linjen har Björnögården som ändhållplats).

Många gäster bor i stugbyn för våra aktiviteters skull, för på Björnögården har vi ett brett utbud av friluftsaktiviteter att erbjuda året runt. På gården har vi en modern sport- och friluftsbutik med försäljning av kajaker och längdskidor som specialitet. Där kan du bland annat hyra havskajaker, Stand Up Paddleboards, mountainbikes, långfärdsskridskor och längdskidor. Vi arrangerar även kurser i kajak, mountainbike, långfärdsskridskor med mera. Dessutom har vi en spännande och utmanande höghöjdsbana.

Vi tar varje år emot skoklasser från både när och fjärran som åker på klassresa till Västerås. En del bor endast i vår stugby och tar bussen in till Västerås för att göra olika aktiviteter där, medan andra väljer att nyttja hela vårt utbud från mat och logi till aktiviteter.

För större sällskap erbjuder vi även förbokade middagar, antingen i matsalen eller i vår grillkåta.

Prislista för stugorna hittar du här.

För bokning eller frågor kan du ringa oss på 021-262 00 eller maila till info@bjornogarden.se