Stäng

Hyra bastu

 

OBS! Klicka här för att besöka vår nya hemsida!

Den här hemsidan är under avvecklingen och uppdateras inte längre. Aktuella priser och information hittar du istället på vår nya hemsida: https://aktivtuteliv.se/vasteras

Hyra bastu Västerås

Längst ut på norra Björnö, med fantastisk utsikt över Västeråsfjärden, ligger vår vedeldade bastu som du kan hyra. Här kan du njuta av solnedgången samtidigt som du kopplar av i sällskap med goda vänner. På verandan utanför bastun har du möjlighet att grilla och sedan kan ni äta i relaxrummet som är utrustat med bord, stolar och ett litet pentry.

Nedanför bastun finns en stor brygga med badstege och vintertid ser vi till att hålla en vak öppen där för vinterbadare.

Bastun rymmer upp till ca 16 personer och har ett öppet omklädningsrum med två duschar. I relaxrummet finns ett litet pentry med diskho och kylskåp. På verandan utanför finns en kolgrill. Kol medtages själv, likaså glas och porslin och andra köksattiraljer. Bastun blir varm på en halvtimme från det att kaminen tänds och veden räcker för cirka tre timmars eldande med regelbunden matning av kaminen.

Städning (borsta av och våttorka golv, torka av bord och andra ytor och bortplockning av skräp) sker av gästen. Vid underkänd städning tillkommer en städavgift på 2000 kr.

Priser (inkl. 25 % moms)

Veckodag  

Kl. 10.00-14.00

Kl. 14.00-18.00

Kl. 18.00-22.00

Måndag-torsdag 500:- 800:- 1000:-

 

Veckodag  

Kl. 10.00-16.00

Kl. 16.00-22.00

Fredag-söndag 2000:- 2500:-

Passen och priserna ovanför gäller ej för Juldagen, Nyårsafton, Påskdagen och Midsommarafton. Dessa helgdagar hyr vi endast ut bastun till ett sällskap som då har exklusiv tillgång till bastun hela dagen och kvällen. Priset för det är 4000 kr.

Hitta hit

Bastun ligger nedanför vår stugby Granbo direkt upp till höger efter Björnöbron. Det är fri parkering på stugbyns parkering om du kommer med bil.

Bussen, grön linje/nr. 2, stannar vid vägen nedanför stugbyn och hållplatsen heter ”Granbo”. Kvällstid och helger går den var 30 minut, med reservation för tabelländringar.

Bra att veta

  • Det finns ingen toalett i bastubyggnaden utan det hittar du i servicehuset ca 100 meter från bastun.
  • Bastun är ej tänd vid ankomst utan det du som hyresgäst som själv tänder den, om inget annat avtalas vid bokningstillfället.
  • Utlämning/återlämning av nycklar utanför våra öppettider sker i en nyckelbox med kodlås bredvid entrén till bastun.
  • Skötselregler finns anslaget på insidan av entrédörren i bastun.
  • Lån av sitthanddukar ingår i priset och finns i omklädningsrummet. Av hygienskäl ska alltid handduk användas att sitta på i bastun.

Boka bastun på 021-262 00 eller info@bjornogarden.se.

 

Hyra bastu Västerås

Här kan ni njuta av en fantastisk utsikt över Västeråsfjärden och Hästholmarna

Bastu Björnön

Nedanför bastun finns en stor brygga med badstege och vintertid även en isvak.

Vedeldad bastu Västerås

Det finns gott om extrastolar så att även stora sällskap får plats i relaxrummet.

Bastu med sjöutsikt