Stäng

Hyra grillkåtan

 

OBS! Klicka här för att besöka vår nya hemsida!

Den här hemsidan är under avvecklingen och uppdateras inte längre. Aktuella priser och information hittar du istället på vår nya hemsida: https://aktivtuteliv.se/vasteras

Grillkåta

Grillkåtan är en rustik och mysig lokal med högt i tak och en härlig doft av torr björkved som är upplyst av fotogenlampor och en sprakande elden i mitten. Den står i skogsbrynet snett bakom Björnögården bredvid starten på milspåret och har plats för upp till 48 sittande personer.

Kåtan kan du hyra som en annorlunda och informell möteslokal till föreningsträffen eller för något festligt tillfälle som ett barnkalas eller födelsedagsmiddag. Vi hyr ej ut den som regelrätt festlokal, men arrangerar däremot gärna en afterwork här för företag.

Mitt i kåtan finns en stor eldstad med grillgaller, som både går att eldas med ved och kol, och en skorstensfläkt som gör att det inte ryker in när du eldar. Runt eldstaden står sex stora, fasta bord med bänkar där du sitter på fårskinn. I kåtan finns även en bardisk/avställningsyta som det både går att servera mat och dryck vid.

Städning (torka av bord och andra ytor, sopa golvet och slänga skräp på anvisad plats) sker av gästen. Vid underkänd städning tillkommer en städavgift på 1000 kr.

Priser (inkl. 25 % moms)

Veckodag  

Kl. 10.00-14.00

Kl. 14.00-18.00

Kl. 18.00-22.00

Måndag-fredag 1500:- 1900:- 3250:-

 

Veckodag  

Kl. 10.00-14.00

Kl. 16.00-20.00

Lördag-söndag 1900:- 3250:-

 

Bra att veta:

  • Ved och fotogen ingår i priset.
  • Kåtan är tänd vid ankomst och har en viss grundvärme, men det är du själv som sedan ansvarar för att hålla elden vid liv.
  • Under vinterhalvåret blir kåtan aldrig varmare än ca 10 grader invändigt och trots att du eldar på behöver du fortfarande klä dig varmt för att sitta och äta där.
  • Betalning sker i samband med att du hämtar ut nyckeln till kåtan, vilket du gör strax innan din bokning startar, om ingenting annat är överenskommet.
  • Återlämning av nyckel utanför våra öppettider sker i en nyckelbox med kodlås bredvid entrén till kåtan.
  • Skötselregler finns anslaget på insidan av entrédörren till kåtan.

Bokning

Boka grillkåtan på 021-262 00 eller info@bjornogarden.se

Kåtan på Björnö