Stäng

Konferens

 

OBS! Klicka här för att besöka vår nya hemsida!

Den här hemsidan är under avvecklingen och uppdateras inte längre. Aktuella priser och information hittar du istället på vår nya hemsida: https://aktivtuteliv.se/vasteras/konferens

Björnön och Björnögården ligger endast tio minuter med bil från Västerås centrum eller 15 minuter med busslinje två som har Björnögården som ändhållplats. Hos oss kan ni därför arrangera kostnadseffektiva konferenser i avslappnad miljö, vilket är perfekt om ni endast vill ha en dagkonferens i Västerås. För flerdagarskonferenser med gäster utifrån erbjuder vi även övernattningsmöjligheter i vår stugby.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser och har två större konferensrum samt två mindre. På Björnögården har vi egen kock vilket gör att vi kan bjuda på rustik och vällagad mat under konferensen.

Konferensen går utmärkt att kombinera med någon av våra aktiviteter, som t.ex. teambuilding, höghöjdsbana eller kajakpaddling, och även med middag och afterwork. Vill ni ha en riktigt avslappnad avslutning på konferensen rekommenderar vi middag i vår grillkåta och sedan bastubad i vår vedeldade bastu med utsikt över Västeråsfjärden.

Pris

Priser för heldag kl. 8-18. Efter 18.00 tillkommer en kostnad per timme, förutom för konferenslokalerna Holken och Granbo eftersom de ligger i separat byggnad. Det gör dem perfekta att hyra för föreningar som behöver en möteslokal kvällstid. För mer informella möten har vi även vår Grillkåta som ett naturnära och annorlunda alternativ.

Gammelgården: 2 500 kr (300 kr/h efter kl. 18.00)
Granbo: 2 000 kr
Holken: 1 200 kr
Björnlyan: 1 200 kr (150 kr/h efter kl. 18.00)

Läs mer om våra konferensrum.

Har du andra önskemål så fråga oss gärna, vi ordnar det mesta!

Samtliga priser är exklusive moms.