FÖRRÄTTER
|
|
|
120 :- |
- Rökt lax toast med pocherat ägg och picklad rödlök
|
110 :- |
- Rensteksröra på salladsbädd med tunnbrödschips och marinerade ärtskott
|
110 :- |
- Kavring med kalixlöjrom, Crème fraiche och rödlök
|
120 :- |
- Klassisk råbiff, äggula, rödlök, kapris och hackade rödbetor
|
135:- |
VARMRÄTTER
|
|
- Hallstrad rödingfilé, dillslungad färskpotatis och brynt smör
|
225 :- |
- Vitvinspocherad torskygg, rostade rödbetor, brynt kaprissmör och chevrecréme
|
190 :- |
- Råsastekt ryggbiff serveras med ört- och vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis
|
270 :- |
- Helstekt renfilé serveras med kantarellsås och rostade rotsaker
|
290 :- |
- Klassisk biff Lindström serveras med stekt ägg och rostad potatis
|
170 :- |
DESSERT
|
|
- Cheescake med myltade hjortron
|
70 :- |
- Svartvinbärspanacotta med mandelflan
|
70 :- |